Szkolenia gastronomiczne dla pracowników branży gastronomicznej - zatrudnionych w restauracjach, barach, cukierniach, kawiarniach, piwiarniach. Kursy dla menedżerów i kierowników lokali gastronomicznych
Szkolenia | |
Zasady higieny z elementami dobrych praktyk dla pracowników produkcyjnychSZKOLENIA ORYLIONOmówienie zasad GHP, GMP i systemu HACCP, których stosowanie w praktyce pozwala produkować żywność w sposób bezpieczny dla konsumentów. Najbliższy termin: 2023-03-30 - 2023-03-30 Lokacja: Lublin, Lubelskie |
400.00 zł 492.00 zł brutto (Vat 23%) ![]() |
SYSTEM HACCP – co to jest i jak go wdrożyć? (dla członków Zespołów HACCP)SZKOLENIA ORYLIONZdobycie wiedzy i umiejętności opracowania dokumentacji systemu HACCP. Wypełnienie obowiązku szkolenia oraz zdobycie potwierdzenia jego odbycia w formie certyfikatu . Lepsze przygotowanie przedsiębiorstwa do inspekcji SANEPID-u. Najbliższy termin: 2023-05-29 - 2023-05-29 Lokacja: Lublin, Lubelskie |
400.00 zł 492.00 zł brutto (Vat 23%) ![]() |
kursy i szkolenia gastronomiczne
© 2010 - 2023 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.