Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Szkolenia kursy, gastronomiczne szkolenie szkoły

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Szukaj szkolenia Szukaj szkolenia dla siebie.

Typ szkolenia

Wyszukiwanie zaawansowane

od
do

od
do

Szkolenia gastronomiczne pozwalają pogłębiać i uzupełniać wiedzę z zakresu szeroko rozumianej gastronomii. Szukając aktualnych kursów dla kucharzy, kelnerów, barmanów, cukierników, piekarzy i innych pracowników branży hotelarsko-gastronomicznej polecamy zestawienie poniżej znajdujących się szkoleń i kursów gastronomicznych.

Szkolenia - kursy gastronomiczne.

Szkolenia promowane

SYSTEM HACCP. WYMAGANIA GHP, GMP DLA PRODUCENTÓW I DYSTRYBUTORÓW ŻYWNOŚCI
SZKOLENIA ORYLION

Cel szkolenia-zapoznanie uczestników z fachową terminologią związaną z bezpieczeństwem zdrowotnym żywności -zapoznanie uczestników z wymaganiami prawa w zakresie GHP, GMP i systemu HACCP

Najbliższy termin: 2014-05-16 - 2014-05-16 Lokacja: Lublin, Lubelskie

450.00 zł

553.50 zł brutto (Vat 23%)

Szkolenie otwarte.
KURS BARMAŃSKI
SZKOLENIA ORYLION

Osoby, pragnące podnieść swoje kwalifikacje zawodowe na stanowisku barmana, również do osób wyjeżdżających do pracy za granicę w charakterze barmana.

Najbliższy termin: 2014-05-17 - 2014-05-25 Lokacja: Lublin, Lubelskie

900.00 zł

1107.00 zł brutto (Vat 23%)

Szkolenie otwarte.
Szkolenia dla branży hotelarsko-gastronomicznej
HPR Group Sp. z o.o. SelectOne Sp.k

Projekt jest w 100% finansowany przez Europejski Fundusz Społeczny, skierowany do branży hotelarsko-gastronomicznej.

Najbliższy termin: Do ustalenia Lokacja: Opole, Opolskie

Darmowe

(brutto)

Szkolenie otwarte. Szkolenie efs - dofinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego.

Szkolenia

Profesjonalna obsługa gościa w restauracji
Centrum Edukacji i Biznesu

CEL SZKOLENIA: Usystematyzowanie dotychczasowej wiedzy szkolenia na temat bycia profesjonalistą w obsłudze.

Najbliższy termin: 2014-05-21 - 2014-05-21 Lokacja: Katowice, Śląskie

360.00 zł

442.80 zł brutto (Vat 23%)

Szkolenie otwarte.
Cross selling i up selling czyli efektywne podnoszenie sprzedaży usług gastronomicznych
Centrum Edukacji i Biznesu

Szkolenie skupia się na rozwoju praktycznych umiejętności aktywizacji sprzedaży. Uczestnicy uczą się identyfikować i realizować w praktyce możliwości dodatkowej sprzedaży usług gastronomicznych.

Najbliższy termin: 2014-06-12 - 2014-06-12 Lokacja: Katowice, Śląskie

330.00 zł

405.90 zł brutto (Vat 23%)

Szkolenie otwarte.
Efektywne zarządzanie Gastronomią w cyklu operacyjnym poprzez kontrolę kosztów
Centrum Edukacji i Biznesu

Umiejętność analitycznego spojrzenia na zarządzanie gastronomią jest ważnym atutem każdego managera. Czytanie „sygnałów”, które przekazują nam wskaźniki, dane sprzedażowe pozwoli umiejętnie kierować zakładem w czasie zwiększonego jak również...

Najbliższy termin: 2014-04-17 - 2014-04-17 Lokacja: Gdańsk, Pomorskie

360.00 zł

442.80 zł brutto (Vat 23%)

Szkolenie otwarte.
Rola managera restauracji jako lidera, motywowanie pracowników restauracji i narzędzia managerskie
Centrum Edukacji i Biznesu

Jednym z kluczowych założeń jest dobre obeznanie managerów restauracji w zakresie obowiązujących standardów. Z tego względu celem szkolenia nie jest nauczanie samych standardów, lecz skuteczne ich wdrożenie i egzekwowanie przez managerów restauracji.

Najbliższy termin: 2014-05-12 - 2014-05-12 Lokacja: Gdańsk, Pomorskie

340.00 zł

418.20 zł brutto (Vat 23%)

Szkolenie otwarte.
PRZESTRZEGANIE ZASAD DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ (GHP) I DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ (GMP)
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie

Cele szkolenia:zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi. Szkolenie trwa:jedne zajęcia w godzinach 16:00-19:15

Najbliższy termin: Do ustalenia Lokacja: Warszawa, Mazowieckie

Do uzgodnienia

(brutto)

Szkolenie otwarte.
GOTOWANIE WG PIĘCIU PRZEMIAN W TRADYCYJNEJ MEDYCYNIE CHIŃSKIEJ
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie

Celem szkolenia jest nabycie przez słuchaczy umiejętności gotowania według ściśle określonej metody.

Najbliższy termin: Do ustalenia Lokacja: Warszawa, Mazowieckie

Do uzgodnienia

(brutto)

Szkolenie otwarte.
Gastro POS i Szef - Obsługa Sprzedaży Gastronomicznej i Gospodarki Magazynowej
MRP-KODER Centrum Edukacyjne

Centrum Obsługi Biznesu MRP-KODER zaprasza na szkolenie z zakresu: Obsługa sprzedaży i gospodarki magazynowej w oprogramowaniu Gastro Szef i Gastro Pos

Najbliższy termin: Do ustalenia Lokacja: Kraków, Małopolskie

900.00 zł

(brutto)

Szkolenie otwarte.

stron: 1 2

Obiekty i ośrodki szkoleniowe

Dom nad jeziorem
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Silnowo, Zachodniopomorskie
Więcej...
SCANDIC WROCŁAW
Hotel Wrocław, Dolnośląskie
Więcej...
Rancho Pod Bocianem
Centrum Szkoleniowe Przypki, Mazowieckie
Więcej...
domEXPO Opole
Centrum Wystawienniczo-Konferencyjne Opole, Opolskie
Więcej...
CENTRUM BIZNESOWE FAKTORIA
Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Łódź, Łódzkie
Więcej...
HOTEL SYMFONIA
Centrum Konferencyjno-Hotelowe Osjaków, Łódzkie
Więcej...
Hotel Mistral Sport****
Hotel Gniewino, Pomorskie
Więcej...
Event Zdrój Hotel
Hotel Świeradów-Zdrój, Dolnośląskie
Więcej...
Dwór Konstancin
Hotel Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie
Więcej...

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN MDDP Akademia Biznesu

Dołącz do nas



© 2010 - 2014 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.