Zawód kucharza ceniony jest od niepamiętnych czasów – osoby, które potrafią przyrządzać pyszne potrawy z pewnością znajdą atrakcyjne zatrudnienie w restauracji lub założą własny lokal gastronomiczny. Ten zawód wymaga jednak talentu oraz wszechstronnej wiedzy związanej z poszczególnymi potrawami i składnikami, tradycjami kulinarnymi czy estetyką podanych potraw. Polecamy szkolenia dla kucharzy, które pozwolą zwiększyć kompetencje i zasinieć w tej trudnej branży.
Szkolenia | |
Letnie przystawkiWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BJakie przystawki przygotować na lato? Oto propozycja dla profesjonalistów jak i pasjonatów od Włoskiej Akademii Szefów Kuchni! Najbliższy termin: 2022-07-04 - 2022-07-04 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
Carpaccio z rybWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BDania na bazie surowych ryb. Tak! Ale tylko po odpowiedniej obróbce, a na szkoleniu dowiesz się o luzowaniu i procesie szokowania. Najbliższy termin: 2022-07-07 - 2022-07-07 Lokacja: Warszawa, Małopolskie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
DeseryWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BCzas na włoskie desery! Tiramisu' i musy prosto z Włoch już teraz w Twojej restauracji! Słodkie szkolenia we Włoskiej Akademii Szefów Kuchni! Najbliższy termin: 2022-07-11 - 2022-07-11 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
Makarony na zimnoWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BMakarony na zimno to idealne dania, które wprowadzą nowy smak i lekkość do Twojej karty. Zaskocz swoich gości letnimi nowościami! Najbliższy termin: 2022-07-14 - 2022-07-14 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
Owoce morzaWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BJak przygotować idealne owoce morza? Odkryj z nami techniki najlepszych szefów kuchni i nowe, zaskakujące połącznia smakowe! Najbliższy termin: 2022-07-26 - 2022-07-26 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
Pizza z mąki ManitobaWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BPizza - niekwestionowana Królowa włoskiej kuchni. Poznaj z nami tajniki i sekrety idealnego cista w wersji z mąki Manitoba! Najbliższy termin: 2022-07-27 - 2022-07-27 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
OśmiornicaWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BOśmiornica w roli głównej! Poznaj techniki jej przygotowania i obrabiania. We naszej Akademii poznasz najlepsze sposoby na ośmiornice! Najbliższy termin: 2022-07-28 - 2022-07-28 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
Dorada i Okoń morskiWłoska Akademia Szefów Kuchni Mille Sapori Plus IF&BDorada i Okoń to jedne z najpopularniejszych ryb w kuchni Śródziemnomorskiej - poznaj ich smaki w typowo Włoskiej odsłonie! Najbliższy termin: 2022-07-29 - 2022-07-29 Lokacja: Warszawa, Mazowieckie |
400.00 zł (brutto) ![]() |
Szkolenia kucharz Gastronomiczne
© 2010 - 2022 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.