Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Podstawowe informacje

WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

  • Termin: Do ustalenia
  • Lokacja: Do uzgodnienia.
  • Cena netto: Do uzgodnienia
  • Inne:
    Szkolenie zamknięte.
Zapytaj o to szkolenie
Organizator szkolenia:

LEGATO Institute of Quality

  • 66-400 WAWRÓW, Lubuskie
  • BRZOZOWA 19C
  • Telefon: 880181426
  • Email: info@lij.com.pl
  • www: HTTP://WWW.LIJ.COM.PL
Firma szkoleniowa LEGATO Institute of Quality

Ogłoszenie wprowadziło Cię w błąd, lub zawiera niepoprawne dane?

Dlaczego szkolenie zamknięte ze mną?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu wymagań "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności


U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm


Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 


 

TRENER: Krzysztof Bielański 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków


Portfolio Linkedin

https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski

 



CEL SZKOLENIA

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

 

 

PROFIL UCZESTNIKA

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

 

KORZYŚCI

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 


Program 

 

Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna

 

- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

 

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

 

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

 

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

 

- Transport

 

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

 

- Szkolenia

 

 

 

Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP

 

- Zasady systemu HACCP

 

- Wytyczne wdrażania systemu HACCP



Czas trwania:

  • 1 dzień
  • 9.00 - 16.00


Certyfikat

 (polsko-angielski)/ po szkoleniu, format pdf


W cenie szkolenia otwartego

- Certyfikat pdf w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 


Najnowsze szkolenia:

Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEO
LEGATO Institute of Quality

Analiza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI:

FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDA
LEGATO Institute of Quality

FMEA. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis  Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...)

GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitar
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie GMP/GHP i HACCP jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności.

7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakości
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości

7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakości
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości

8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDA
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA.

8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDA
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA.

FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDA
LEGATO Institute of Quality

FMEA PROCESU. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis  Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...)

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LEGATO Institute of Quality

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LEGATO Institute of Quality

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

Więcej...

Obecnie brak kursów w ofercie.

Społecznościowe

Uważasz, że zasługujemy na rekomendację? Pokaż to innym!

Zapytaj o to szkolenie

Imię i Nazwisko osoby, która wysyła zapytanie.

Możesz podać swój telefon kontaktowy, by ułatwić firmie kontakt ze sobą.

Jest to adres na który otrzymasz odpowiedź.

WWW address of your site.

Właściwa treść wiadomości.

Jeśli założysz konto w serwisie, zostanie ułatwionych wiele operacji. Między innymi dane będą uzupełniane automatycznie czy zniknie konieczność uzupełniania kodu obrazkowego podczas pytania o szkolenia.

Captcha Przepisz poprawnie kod z obrazka.

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN
 Akademia MDDP

Dołącz do nas



WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969), Szkolenie Gastronomiczne, Jakość, haccp, zarządzanie, . zamkniete

© 2010 - 2025 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.