W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu wymagań "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
TRENER: Krzysztof Bielański
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Portfolio Linkedin
https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski
Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania
Szkolenie HACCP jest skierowane do:
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu
Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna
- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt
- Nadzorowanie operacji produkcyjnych
- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami
- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających
- Transport
- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
- Szkolenia
Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP
- Zasady systemu HACCP
- Wytyczne wdrażania systemu HACCP
(polsko-angielski)/ po szkoleniu, format pdf
W cenie szkolenia otwartego
- Certyfikat pdf w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji
Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEOLEGATO Institute of QualityAnaliza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI: |
|
FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDALEGATO Institute of QualityFMEA. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...) |
|
GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitarLEGATO Institute of QualitySzkolenie GMP/GHP i HACCP jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności. |
|
7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakościLEGATO Institute of QualitySzkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości |
|
7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakościLEGATO Institute of QualitySzkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości |
|
8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDALEGATO Institute of QualitySzkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA. |
|
8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDALEGATO Institute of QualitySzkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA. |
|
FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDALEGATO Institute of QualityFMEA PROCESU. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...) |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLEGATO Institute of QualityDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLEGATO Institute of QualityDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
Obecnie brak kursów w ofercie. |
WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969), Szkolenie Gastronomiczne, Jakość, haccp, zarządzanie, . zamkniete
© 2010 - 2025 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.