https://lij.com.pl/szkolenie-haccp-wg-codex-alimentarius
Dlaczego szkolenie u nas?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania
Szkolenie HACCP jest skierowane do:
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu
Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna
- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt
- Nadzorowanie operacji produkcyjnych
- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami
- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających
- Transport
- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
- Szkolenia
Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP
- Zasady systemu HACCP
- Wytyczne wdrażania systemu HACCP
Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
W cenie szkolenia otwartego
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji
- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCIDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacjiLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCINasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń. |
|
LEAN SIX SIGMA GREEN BELTLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCICzym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a. |
|
ZARZĄDZANIE CZASEM.LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCISzkolenie jest skierowane dla osób, które z uwagi na mnogość obowiązków mają problem z zarządzaniem sobą w czasie |
|
INŻYNIER PROCESULUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCISzkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku |
|
Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEOLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCIAnaliza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI: |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCIDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
INŻYNIER PROCESULUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCISzkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku |
|
LEAN SIX SIGMA GREEN BELTLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCICzym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a. |
|
TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacjiLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCINasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń. |
Obecnie brak kursów w ofercie. |
WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969), Szkolenie Gastronomiczne, Jakość, haccp, zarządzanie, Bydgoszcz. otwarte, e-learning
© 2010 - 2024 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.