Dlaczego szkolenie ze mną?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
TRENER: Krzysztof Bielański
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć i ocenić kulturę bezpieczeństwa żywności
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Portfolio Linkedin
https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski
CELE
KORZYŚCI
PROGRAM
Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności
Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości
Wymagania Global Food Safety Initiative
A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)
1 dzień
9.00 - 16.00
(polsko-angielski)/ po szkoleniu, format pdf
Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEOLEGATO Institute of QualityAnaliza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI: |
|
FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDALEGATO Institute of QualityFMEA. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...) |
|
GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitarLEGATO Institute of QualitySzkolenie GMP/GHP i HACCP jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności. |
|
7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakościLEGATO Institute of QualitySzkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości |
|
7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakościLEGATO Institute of QualitySzkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości |
|
8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDALEGATO Institute of QualitySzkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA. |
|
8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDALEGATO Institute of QualitySzkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA. |
|
FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDALEGATO Institute of QualityFMEA PROCESU. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...) |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLEGATO Institute of QualityDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLEGATO Institute of QualityDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
Obecnie brak kursów w ofercie. |
KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI, Szkolenie Jakość, Zarządzanie, zarządzanie, audyt, pełnomocnictwo, menedżerskie, produkcja, inne, . zamkniete
© 2010 - 2025 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.