Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Podstawowe informacje

GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitar

  • Termin: Do ustalenia
  • Lokacja: Do uzgodnienia.
  • Cena netto: 450.00 zł
  • Cena brutto: 553.50 zł (Vat 23%)
  • Inne:
    e-learning czyli szkolenie za pośrednictwem internetu.
Zapytaj o to szkolenie
Organizator szkolenia:

LEGATO Institute of Quality

  • 66-400 WAWRÓW, Lubuskie
  • BRZOZOWA 19C
  • Telefon: 880181426
  • Email: info@lij.com.pl
  • www: HTTP://WWW.LIJ.COM.PL
Firma szkoleniowa LEGATO Institute of Quality

Ogłoszenie wprowadziło Cię w błąd, lub zawiera niepoprawne dane?

 

STRONA ZAKUPU KURSU:

https://lij.akademia.onl/product/gmp-ghp-i-haccp-dla-sklepow-i-dyskontow-spozywczych/




... już teraz HACCP bez tajemnic

 

Szkolenie "GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej" jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 


Zostało zaprojektowane w taki sposób, żeby każdy związany z obrotem żywności mógł w łatwy i wygodny sposób przyswoić sobie podstawowy pakiet niezbędnej wiedzy


Szkoleniem możesz również szybko i profesjonalnie zrealizować wymóg prawny przeszkolenia swoich pracowników (tzw. minimum sanitarne. Nasz certyfikat jest honorowany przez Inspekcję Weterynaryjną i Sanepid)

 

 

 

TRENER

Krzysztof Bielański

  • Doświadczony Manager Bezpieczeństwa Żywności
  • Auditor Wiodący Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (np. HACCP)
 
  • Portfolio Linkedin

    https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski

 

CO OTRZYMASZ?

  • W pakiecie dostaniesz ponad 3,5 godziny nagrań wykładów
  • Do wykładów załączymy przykładowe dokumenty
  • Do materiałów masz ażdni nieograniczonego dostępu
  • Po realizacji możesz wygenerować imienny certyfikat poświadczający realizację zagadnień ujętych w programie

 

PROGRAM

MODUŁ I. DEFINICJE I WYMAGANIA PRAWNE

MODUŁ II. ZAGROŻENIA

  • Fizyczne
  • Chemiczne
  • Biologiczne
  • Mikrobiologiczne (Salmonella | E. coli | Listeria Monocytogenes)

 

MODUŁ III. POSTĘPOWANIE Z GRUPAMI PRODUKTOWYMI

  • Ryby
  • Mięso czerwone
  • Mięso białe
  • Jaja
  • Owoce i warzywa

 

MODUŁ IV. 7 ZASAD/ 12 ETAPÓW WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP

  • Etap 1. Powołanie zespołu HACCP
  • Etap 2. Opis produktu
  • Etap 3. Zidentyfikowanie zamierzonego przeznaczenia produktu
  • Etap 4. Opracowanie schematu blokowego procesu
  • Etap 5. Weryfikacja schematu procesu
  • Etap 6. Analiza zagrożeń i ustalenie parametrów kontrolnych –  zasada 1
  • Etap 7. Identyfikacja krytycznych punktów kontroli CCP - zasada 2
  • Etap 8. Ustalenie wartości docelowych i tolerancji dla CCP - zasada 3
  • Etap 9. Ustalenie systemu monitorowania dla każdego CCP – zasada 4
  • Etap 10. Ustalenie działań korygujących dla każdego CCP – zasada 5
  • Etap 11. Weryfikacja systemu – zasada 6
  • Etap 12. DOKUMENTACJA - zasada 7

 

MODUŁ V. GMP/ GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna/ w tym Higieniczna)

  • Obiekt
  • Nadzorowanie operacji produkcyjnych
  • Utrzymanie i praktyki sanitarne
  • Higiena osobista
  • Transport
  • Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
  • Szkolenia

 



STRONA ZAKUPU KURSU:

https://lij.akademia.onl/product/gmp-ghp-i-haccp-dla-sklepow-i-dyskontow-spozywczych/

Najnowsze szkolenia:

Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEO
LEGATO Institute of Quality

Analiza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI:

FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDA
LEGATO Institute of Quality

FMEA. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis  Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...)

GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitar
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie GMP/GHP i HACCP jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności.

7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakości
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości

7 Basic Quality Tools.7 podstawowych narzędzi jakości
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 7 Basic Quality Tools7 podstawowych narzędzi jakości

8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDA
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA.

8D - Problem Solving in 8 Disciplines wg podręcznika VDA
LEGATO Institute of Quality

Szkolenie 8d Problem Solving wg wymagań VDA.

FMEA PROCESU (PFMEA). Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAG & VDA
LEGATO Institute of Quality

FMEA PROCESU. Analiza przyczyn i skutków potencjalnych wad wg AIAGPotential failure mode and effects analysis  Szkolenie przeglądowe z analizy FMEA procesuDajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli (...)

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LEGATO Institute of Quality

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LEGATO Institute of Quality

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

Więcej...

Obecnie brak kursów w ofercie.

Społecznościowe

Uważasz, że zasługujemy na rekomendację? Pokaż to innym!

Zapytaj o to szkolenie

Imię i Nazwisko osoby, która wysyła zapytanie.

Możesz podać swój telefon kontaktowy, by ułatwić firmie kontakt ze sobą.

Jest to adres na który otrzymasz odpowiedź.

WWW address of your site.

Właściwa treść wiadomości.

Jeśli założysz konto w serwisie, zostanie ułatwionych wiele operacji. Między innymi dane będą uzupełniane automatycznie czy zniknie konieczność uzupełniania kodu obrazkowego podczas pytania o szkolenia.

Captcha Przepisz poprawnie kod z obrazka.

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN
 Akademia MDDP

Dołącz do nas



GMP/GHP i HACCP w produkcji żywności i sprzedaży detalicznej (szkolenie podstawowe - minimum sanitar, Szkolenie Zawodowe, Gastronomiczne, haccp, handlowe, . e-learning

© 2010 - 2025 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.