Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Podstawowe informacje

WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

  • Termin: 2024-04-10 - 2024-04-10
  • Lokacja: Poznań, Wielkopolskie
  • Cena netto: 900.00 zł
  • Cena brutto: 1107.00 zł (Vat 23%)
  • Inne:
    Szkolenie otwarte. e-learning czyli szkolenie za pośrednictwem internetu.
Zapytaj o to szkolenie
Organizator szkolenia:

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

  • 66-400 WAWRÓW, Lubuskie
  • BRZOZOWA 19C
  • Telefon: 880181426
  • Email: info@lij.com.pl
  • www: HTTP://WWW.LIJ.COM.PL
Firma szkoleniowa LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Ogłoszenie wprowadziło Cię w błąd, lub zawiera niepoprawne dane?

Strona firmowa szkolenia

https://lij.com.pl/szkolenie-haccp-wg-codex-alimentarius


 

Dlaczego szkolenie u nas?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

 



CEL SZKOLENIA

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

 

 

PROFIL UCZESTNIKA

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

 

KORZYŚCI

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 


Program 

Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna

- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

- Transport

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

- Szkolenia

 

Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP

- Zasady systemu HACCP

- Wytyczne wdrażania systemu HACCP



Czas trwania:

  • 1 dzień
  • 9.00 - 16.00


Certyfikat

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu


W cenie szkolenia otwartego

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 

- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta


  • Poznań
  • woj. Wielkopolskie
Termin: 2024-04-17 - 2024-04-17
Lokacja: Szczecin, ZACHODNIOPOMORSKIE
Cena: 900.00 zł
Termin: 2024-04-24 - 2024-04-24
Lokacja: Webinar Online, Łódzkie
Cena: 800.00 zł
Termin: 2024-05-08 - 2024-05-08
Lokacja: Bydgoszcz, Kujawsko - Pomorskie
Cena: 900.00 zł
Termin: 2024-05-15 - 2024-05-15
Lokacja: Wrocław, Dolnośląskie
Cena: 900.00 zł
Termin: 2024-05-22 - 2024-05-22
Lokacja: Webinar Online, Mazowieckie
Cena: 800.00 zł

Najnowsze szkolenia:

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacji
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Nasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń.

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Czym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a.

ZARZĄDZANIE CZASEM.
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie jest skierowane dla osób, które z uwagi na mnogość obowiązków mają problem z zarządzaniem sobą w czasie

INŻYNIER PROCESU
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku

Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEO
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Analiza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI:

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

INŻYNIER PROCESU
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Czym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a.

TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacji
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Nasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń.

Więcej...

Obecnie brak kursów w ofercie.

Społecznościowe

Uważasz, że zasługujemy na rekomendację? Pokaż to innym!

Zapytaj o to szkolenie

Imię i Nazwisko osoby, która wysyła zapytanie.

Możesz podać swój telefon kontaktowy, by ułatwić firmie kontakt ze sobą.

Jest to adres na który otrzymasz odpowiedź.

WWW address of your site.

Właściwa treść wiadomości.

Jeśli założysz konto w serwisie, zostanie ułatwionych wiele operacji. Między innymi dane będą uzupełniane automatycznie czy zniknie konieczność uzupełniania kodu obrazkowego podczas pytania o szkolenia.

Captcha Przepisz poprawnie kod z obrazka.

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN
 Akademia MDDP

Dołącz do nas



WYMAGANIA SYSTEMU HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969), Szkolenie Gastronomiczne, Jakość, haccp, zarządzanie, Poznań. otwarte, e-learning

© 2010 - 2024 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.