Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Podstawowe informacje

KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (indywidualne)

  • Termin: Do ustalenia
  • Lokacja: Do uzgodnienia.
  • Cena netto: 1400.00 zł
  • Cena brutto: 1722.00 zł (Vat 23%)
  • Inne:
    Szkolenie zamknięte. e-learning czyli szkolenie za pośrednictwem internetu.
Zapytaj o to szkolenie
Organizator szkolenia:

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

  • 66-400 WAWRÓW, Lubuskie
  • BRZOZOWA 19C
  • Telefon: 880181426
  • Email: info@lij.com.pl
  • www: HTTP://WWW.LIJ.COM.PL
Firma szkoleniowa LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Ogłoszenie wprowadziło Cię w błąd, lub zawiera niepoprawne dane?

Strona szkolena

https://lij.com.pl/szkolenie-indywidualne-kultura-bezpieczenstwa-zywnosci


 


 

Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

 

Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

 

 

TRENER: Krzysztof Paweł Bielański 

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć kulturę bezpieczeństwa żywności

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków


Portfolio Linkedin

https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski


 



CELE

  • Dowiesz się jakie są wymagania standardów w odniesieniu do kultury bezpieczeństwa żywności
  • Nauczysz się jak dokonać samooceny wdrożenia


KORZYŚCI

  • Dostaniesz kompleksowe kompendium wiedzy 
  • Otrzymasz bezpłatnie plik do kompleksowej, samodzielnej oceny kultury bezpieczeństwa żywności, który spełni zarówno wymagania prawne jak i  wymagania standardów bezpieczeństwa żywności

 

PROGRAM

Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności

  • Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
  • General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

 

Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości

  • BRC Global Standard for Food Safety Food v8 i 9
  • IFS Food v7
  • FSSC 22000 v5.1
  • Przewodnik FSSC 22000 v5.1

 

Wymagania Global Food Safety Initiative 

A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

  • Wizja i misja
  • Ludzie
  • Konsystencja
  • Zdolność adaptacji
  • Świadomość zagrożeń i ryzyka

 

Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)

  • Przedstawienie propozycji metody oceny – plik oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

 

Czas trwania

1 dzień, ok 6-7 h

 

Certyfikat

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu




Najnowsze szkolenia:

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacji
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Nasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń.

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Czym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a.

ZARZĄDZANIE CZASEM.
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie jest skierowane dla osób, które z uwagi na mnogość obowiązków mają problem z zarządzaniem sobą w czasie

INŻYNIER PROCESU
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku

Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEO
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Analiza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI:

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

INŻYNIER PROCESU
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Czym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a.

TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacji
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Nasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń.

Więcej...

Obecnie brak kursów w ofercie.

Społecznościowe

Uważasz, że zasługujemy na rekomendację? Pokaż to innym!

Zapytaj o to szkolenie

Imię i Nazwisko osoby, która wysyła zapytanie.

Możesz podać swój telefon kontaktowy, by ułatwić firmie kontakt ze sobą.

Jest to adres na który otrzymasz odpowiedź.

WWW address of your site.

Właściwa treść wiadomości.

Jeśli założysz konto w serwisie, zostanie ułatwionych wiele operacji. Między innymi dane będą uzupełniane automatycznie czy zniknie konieczność uzupełniania kodu obrazkowego podczas pytania o szkolenia.

Captcha Przepisz poprawnie kod z obrazka.

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN
 Akademia MDDP

Dołącz do nas



KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (indywidualne), Szkolenie Jakość, Zarządzanie, zarządzanie, audyt, pełnomocnictwo, menedżerskie, produkcja, inne, . zamkniete, e-learning

© 2010 - 2024 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.