Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Podstawowe informacje

GMP/GHP i HACCP dla sklepów i dyskontów spożywczych (Minimum sanitarne) (VOD gotowe do odtworzenia)

  • Termin: Do ustalenia
  • Lokacja: Do uzgodnienia.
  • Cena netto: 500.00 zł
  • Cena brutto: 615.00 zł (Vat 23%)
  • Inne:
    e-learning czyli szkolenie za pośrednictwem internetu.
Zapytaj o to szkolenie
Organizator szkolenia:

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

  • 66-400 WAWRÓW, Lubuskie
  • BRZOZOWA 19C
  • Telefon: 880181426
  • Email: info@lij.com.pl
  • www: HTTP://WWW.LIJ.COM.PL
Firma szkoleniowa LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Ogłoszenie wprowadziło Cię w błąd, lub zawiera niepoprawne dane?

 

STRONA ZAKUPU KURSU:

https://lij.akademia.onl/product/gmp-ghp-i-haccp-dla-sklepow-i-dyskontow-spozywczych/




... już teraz HACCP bez tajemnic

 

Szkolenie "GMP/GHP i HACCP dla sklepów i dyskontów spożywczych" jest podstawowym kompendium wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 

Zostało zaprojektowane w taki sposób, żeby każdy właściciel, czy Kierownik Sklepu mógł w łatwy i wygodny sposób przygotować się do zarządzania bezpieczeństwem żywności w swoim sklepie.

Szkoleniem możesz również szybko i profesjonalnie zrealizować wymóg prawny przeszkolenia swoich pracowników (tzw. minimum sanitarne).

 

TRENER

Krzysztof Bielański

  • Doświadczony Manager Bezpieczeństwa Żywności
  • Auditor Wiodący Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (np. HACCP)
 
  • Portfolio Linkedin

    https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski

 

CO OTRZYMASZ?

  • W pakiecie dostaniesz ponad 3,5 godziny nagrań wykładów
  • Do wykładów załączymy przykładowe dokumenty
  • Do materiałów masz ażdni nieograniczonego dostępu
  • Po realizacji możesz wygenerować imienny certyfikat poświadczający realizację zagadnień ujętych w programie

 

PROGRAM

MODUŁ I. DEFINICJE I WYMAGANIA PRAWNE

MODUŁ II. ZAGROŻENIA

  • Fizyczne
  • Chemiczne
  • Biologiczne
  • Mikrobiologiczne (Salmonella | E. coli | Listeria Monocytogenes)

 

MODUŁ III. POSTĘPOWANIE Z GRUPAMI PRODUKTOWYMI

  • Ryby
  • Mięso czerwone
  • Mięso białe
  • Jaja
  • Owoce i warzywa

 

MODUŁ IV. 7 ZASAD/ 12 ETAPÓW WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP

  • Etap 1. Powołanie zespołu HACCP
  • Etap 2. Opis produktu
  • Etap 3. Zidentyfikowanie zamierzonego przeznaczenia produktu
  • Etap 4. Opracowanie schematu blokowego procesu
  • Etap 5. Weryfikacja schematu procesu
  • Etap 6. Analiza zagrożeń i ustalenie parametrów kontrolnych –  zasada 1
  • Etap 7. Identyfikacja krytycznych punktów kontroli CCP - zasada 2
  • Etap 8. Ustalenie wartości docelowych i tolerancji dla CCP - zasada 3
  • Etap 9. Ustalenie systemu monitorowania dla każdego CCP – zasada 4
  • Etap 10. Ustalenie działań korygujących dla każdego CCP – zasada 5
  • Etap 11. Weryfikacja systemu – zasada 6
  • Etap 12. DOKUMENTACJA - zasada 7

 

MODUŁ V. GMP/ GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna/ w tym Higieniczna)

  • Obiekt
  • Nadzorowanie operacji produkcyjnych
  • Utrzymanie i praktyki sanitarne
  • Higiena osobista
  • Transport
  • Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
  • Szkolenia

 



STRONA ZAKUPU KURSU:

https://lij.akademia.onl/product/gmp-ghp-i-haccp-dla-sklepow-i-dyskontow-spozywczych/

Najnowsze szkolenia:

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacji
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Nasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń.

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Czym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a.

ZARZĄDZANIE CZASEM.
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie jest skierowane dla osób, które z uwagi na mnogość obowiązków mają problem z zarządzaniem sobą w czasie

INŻYNIER PROCESU
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku

Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEO
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Analiza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI:

CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄ
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Dlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian?

INŻYNIER PROCESU
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Czym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a.

TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacji
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Nasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń.

Więcej...

Obecnie brak kursów w ofercie.

Społecznościowe

Uważasz, że zasługujemy na rekomendację? Pokaż to innym!

Zapytaj o to szkolenie

Imię i Nazwisko osoby, która wysyła zapytanie.

Możesz podać swój telefon kontaktowy, by ułatwić firmie kontakt ze sobą.

Jest to adres na który otrzymasz odpowiedź.

WWW address of your site.

Właściwa treść wiadomości.

Jeśli założysz konto w serwisie, zostanie ułatwionych wiele operacji. Między innymi dane będą uzupełniane automatycznie czy zniknie konieczność uzupełniania kodu obrazkowego podczas pytania o szkolenia.

Captcha Przepisz poprawnie kod z obrazka.

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN
 Akademia MDDP

Dołącz do nas



GMP/GHP i HACCP dla sklepów i dyskontów spożywczych (Minimum sanitarne) (VOD gotowe do odtworzenia), Szkolenie Zawodowe, Gastronomiczne, haccp, handlowe, . e-learning

© 2010 - 2024 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.