Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 (22000+22002-1)/HACCP, Szkolenie Jakość, Zarządzanie, zarządzanie, audyt, pełnomocnictwo, menedżerskie, kierownicze, inne, Poznań. otwarte, e-learning

Dodaj szkolenie - zarejestruj się | Odzyskaj hasło

Oferta tygodnia:

Do końca:2014-08-03

Było:350zł

Jest:300zł

Podstawowe informacje

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 (22000+22002-1)/HACCP

  • Termin: 2014-08-04 - 2014-08-05
  • Lokacja: Poznań, Wielkopolskie
  • Cena netto: 700.00 zł
  • Cena brutto: 861.00 zł (Vat 23%)
  • Inne:
    Szkolenie otwarte. e-learning czyli szkolenie za pośrednictwem internetu.
Zapytaj o to szkolenie
Organizator szkolenia:

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

  • 66-400 GORZÓW WIELKOPOLSKI, Lubuskie
  • SŁONECZNA 84/6
  • Telefon: 880181426
  • Email: info@lij.com.pl
  • www: HTTP://WWW.LIJ.COM.PL
Firma szkoleniowa LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Ogłoszenie wprowadziło Cię w błąd, lub zawiera niepoprawne dane?

 

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie audytu wewnętrznego systemu FSSC 22000


 

 

Profil uczestnika

Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać umiejętności z zakresu systemów bezpieczeństwa żywności

 

Jest skierowane do:

  • Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
  • Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu HACCP
  • Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
  • Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000 i programów operacyjnych PRP (ISO/TS 22002-1)




Program

  • Omówienie i interpretacja wymagań systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000
  • Aspekty prawne związane z bezpieczeństwem zdrowotnym
     żywności
  • Zagadnienia związane z systemem HACCP, GHP, GMP, 
  • Programy wstępne PRP - ISO/TS 22002-1
  • System HACCP w ISO 22000
  • Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011
  • Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
  • Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia.
  • Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze
  • Symulacja audytu
  • Kompetencje interpersonalne audytorów wewnętrznych – psychologia komunikacji, asertywność, zarządzanie zespołem audytorów
  • Psychologia audytów wewnętrznych 
  • Egzamin audytorski - Po szkoleniu będziesz znał zagadnienia egzaminu

     

 



Metodologia


  • Interaktywna prezentacja zagadnień szkolenia;
  • dyskusja i wymiana doświadczeń uczestników;
  • trenowanie sytuacji interpersonalnych przez uczestników;
  • analizy przypadków i scenek audytowych;
  • ćwiczenia do wykonania indywidualnie i grupowo 


 
Program jest zatwierdzony przez jednostkę certyfikacyjną United Registrar of Systems - naszego partnera w zakresie certyfikacji kompetencji audytorskich
 


Cennik

  • Klient indywidualny: 700 zł netto = 860 zł brutto
  • Klient biznesowy: 850 zł netto  (+ 23% VAT)
  • Student: 390 brutto
  • Student - grupa +10: 300 zł brutto


 

PROMOCJA dla zgłoszenia grupowego z firmy
Przy zgłoszeniu 3 osób - korzystacie Państwo ze zniżki -10% dla wszystkich osób skierowanych na szkolenie
Przy zgłoszeniu 4 osób - korzystacie Państwo ze zniżki aż -15%


PROMOCJA STUDENCKA - WIELKA ŚCINKA

  • LIJ w trosce o rozwój kwalfikacji studentów i ułatwienie studentom wejścia na rynek pracy wprowadził PROMOCJĘ STUDENCKĄ Każdy student otrzymuje zniżkę - WYSTARCZY LEGITYMACJA STUDENCKA
  • Wszystkie szkolenia audytorskie dla studentów kosztują grosze...


 


 

W cenie:

  • Certyfikat Lubuskiego Instytutu Jakości
  • materiały, poczęstunek kawowy

 


Szkolenie jest zakończone egzaminem i wydaniem:


  • Certyfikatu Kompetencji Audytora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 Lubuskiego Instytutu Jakości

                wersje językowe: polsko-angielska lub polsko-niemiecka do wyboru 


  • oraz Certyfikatu Audytora Wewnętrznego FSSC 22000 - jednostki certyfikującej United Registrar of Systems URS*

               *certyfikat dostępny opcjonalnie za dodatkową opłatą 50 zł netto

                Otrzymujesz certyfikat z jednostki certyfikującej w ciągu kilku dni


 

"Elastyczna Gwarancja Szkolenia"

 

W przypadku zbyt małej liczby zgłoszeń do uruchomienia kursu istnieje możliwość szkolenia/ coachingu indywidualnego on-line w dowolnie wybranym terminie

 

Korzyści:

  • Coaching indywidualny w cenie szkolenia grupowego - rozwiązujesz problemy swojej firmy face to face z trenerem
  • Oszczędzasz na kosztach logistycznych podróży i hotelu - szkolenie odbywa się w Twoim biurze/ domu
  • Ty decydujesz kiedy - gwarancja wygody z kawą na biurku, bez wychodzenia z biura/ domu
  • Ty decydujesz ile trwa szkolenie - dla wygody uczestników można je podzielić na mniejsze moduły i dobrać idealne terminy
  • Nie marnujesz czasu na podróż

Nie ma Twojego szkolenia w harmonogramie? Ustalmy indywidualny harmonogram




Zapraszam do zapoznania się z Mikroblogiem Jakościowym LIJ

 https://www.facebook.com/pages/Lubuski-Instytut-Jako%C5%9Bci/273641952747702

 

Celem tego mikroblogu będzie zamieszczanie ważnych, ciekawych ale też i inspirujących informacji z zakresu:

  • Zarządzania jakością/ ISO 9001
  • Zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP, FSSC 22000, BRC, IFS, GMP+)
  • Zarządzania projektami
  • Metodologii SixSigma/ Lean

Dla wygody użytkowników ta  tematyka niepodzielnie będzie umieszczana w jednym miejscu

  

Po co?

…a czemu nie?

  • Czyż zarządzanie jakością nie jest zarzadzaniem projektami?
  • Czy zarządzanie projektami to nie Six Sigma?
  • Czy metodologii Six Sigma to nie modyfikowanie jakości?
  • Czy nie można tej całej wiedzy użyć w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności?

Jeśli odpowiedziałeś sobie „TAK” - zachęcam do interaktywnej ingerencji – komentowanie, wymianę myśli i kształtowanie nowych rozwiązań


 

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY http://form.jotformeu.com/form/40724824192353



KALENDARZ SZKOLEŃ  http://www.lij.com.pl/akademia/kalendarz-szkole%C5%84



REFERENCJE http://www.lij.com.pl/referencje

 

info(...)LIJ.com.pl

+48 95 766 57 33

 www.LIJ.com.pl

  • Poznań
  • woj. Wielkopolskie
Termin: 2014-07-07 - 2014-07-08
Lokacja: Poznań, Wielkopolskie
Cena: 750.00 zł
Termin: 2014-07-09 - 2014-07-10
Lokacja: Łódź, Łódzkie
Cena: 750.00 zł
Termin: 2014-07-17 - 2014-07-18
Lokacja: Wrocław, Dolnośląskie
Cena: 750.00 zł
Termin: 2014-07-23 - 2014-07-24
Lokacja: Gdańsk, Pomorskie
Cena: 750.00 zł
Termin: 2014-07-23 - 2014-07-24
Lokacja: Szczecin, ZACHODNIOPOMORSKIE
Cena: 750.00 zł
Termin: 2014-08-04 - 2014-08-05
Lokacja: Łódź, Łódzkie
Cena: 700.00 zł
Termin: 2014-08-11 - 2014-08-12
Lokacja: Bydgoszcz, Kujawsko - Pomorskie
Cena: 700.00 zł
Termin: 2014-08-11 - 2014-08-12
Lokacja: Gdańsk, Pomorskie
Cena: 700.00 zł
Termin: 2014-08-18 - 2014-08-19
Lokacja: Katowice, Śląskie
Cena: 700.00 zł
Termin: 2014-08-18 - 2014-08-19
Lokacja: Szczecin, ZACHODNIOPOMORSKIE
Cena: 700.00 zł
Termin: 2014-08-25 - 2014-08-26
Lokacja: Wrocław, Dolnośląskie
Cena: 700.00 zł

Najnowsze szkolenia:

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC 22000 (22000+22002-1)/HACCP
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o FSSC 22000. Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg PN-EN ISO 9001:2009
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Szkolenie przygotowujące do samodzielnego planowania, przeprowadzania i dokumentowania wewnętrznych audytów systemów zarządzania jakością wg normy ISO 9001

Lean Six Sigma Engineer – Kadry szczupłych przedsiębiorstw
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Cel szkolenia• Poznanie podstaw metodologii Six Sigma i filozofii Lean Manufacturing • Poznanie podstawowych narzędzi Lean Six Sigma• Spojrzenie na sprawy jakościowe i projektowe pod kątem Lean Six (...)

Audytor Wewnętrzny Global Standard for Food Safety BRC v6 (w tym HACCP)
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Cel szkolenia: zapoznanie z wymaganiami standardu BRC v6; przedstawienie praktycznych rozwiązań wdrażania wymagań BRC v6; audytowanie na zgodność z BRC w wersji 6

Six Sigma Yellow Belt - wstęp do metodologii DMAIC
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

Six Sigma jest coraz bardziej powszechnie znaną metodą usprawniania procesów biznesowych. Six Sigma to strukturalne i zespołowe podejście do zagadnienia oraz odpowiedniego zastosowania narzędzi statystycznych

Więcej...

Obecnie brak kursów w ofercie.

Społecznościowe

Uważasz, że zasługujemy na rekomendację? Pokaż to innym!

Zapytaj o to szkolenie

Imię i Nazwisko osoby, która wysyła zapytanie.

Możesz podać swój telefon kontaktowy, by ułatwić firmie kontakt ze sobą.

Jest to adres na który otrzymasz odpowiedź.

WWW address of your site.

Właściwa treść wiadomości.

Jeśli założysz konto w serwisie, zostanie ułatwionych wiele operacji. Między innymi dane będą uzupełniane automatycznie czy zniknie konieczność uzupełniania kodu obrazkowego podczas pytania o szkolenia.

Captcha Przepisz poprawnie kod z obrazka.

Kategorie szkoleń

Typy szkoleń: Zapisz się na newsletter. Napisz jakiego szkolenia szukasz - Rynek szkoleń

Współpraca

AVENHANSEN Szkolenia AVENHANSEN MDDP Akademia Biznesu http://www.gowork.pl/kursy-i-szkolenia

Dołącz do nas



© 2010 - 2014 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.