Dlaczego szkolenie zamknięte ze mną?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu standardu "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
TRENER: Krzysztof Paweł Bielański
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Portfolio Linkedin
https://www.linkedin.com/mynetwork/discovery-see-all/?usecase=PEOPLE_FOLLOWS&followMember=krzysztofbielanski
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych.
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP
- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Standardy dotyczące zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel
- Strefy produkcyjne
- Audit wg normy ISO 19011:2018
2 dni
9.00 - 16.00
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC Food v9 i IFS Food v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji BRC/ IFS
- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCIDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacjiLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCINasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń. |
|
LEAN SIX SIGMA GREEN BELTLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCICzym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a. |
|
ZARZĄDZANIE CZASEM.LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCISzkolenie jest skierowane dla osób, które z uwagi na mnogość obowiązków mają problem z zarządzaniem sobą w czasie |
|
INŻYNIER PROCESULUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCISzkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku |
|
Analiza Pareto | GOTOWY KURS VIDEOLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCIAnaliza Pareto…krótko, zwięźle i na temat, z cyklu NARZĘDZIA JAKOŚCI: |
|
CHANGE MANAGEMENT. ZARZĄDZANIE ZMIANĄLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCIDlaczego zmiany się nie udają i kończą spektakularnym fiaskiem?Dlaczego zmiany budzą taki opór?Jak zaplanować wprowadzanie zmian? |
|
INŻYNIER PROCESULUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCISzkolenie Inżynier Procesu to podstawowe kompendium wiedzy niezbędnej na tym stanowisku |
|
LEAN SIX SIGMA GREEN BELTLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCICzym jest Six Sigma?Sześć Sigma jest to metoda zarządzania jakością wprowadzona w Motoroli w połowie lat 80 przez Boba Galvina oraz Billa Smitha. Za to osiągnięcie w 1988 Motorola otrzymała Amerykańską Nagrodę Jakości im. M. Baldridge’a. |
|
TRAIN THE TRAINER. Trener wewnętrzny organizacjiLUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCINasze szkolenie jest zaprojektowane przez doświadczonego praktyka.Opiera się na rzetelnej i praktycznej wiedzy „wydeptanej” w trakcie realizacji kilku tysięcy godzin szkoleń. |
Obecnie brak kursów w ofercie. |
AUDITOR WEWNĘTRZNY BRC FOOD v9 & IFS FOOD v8, Szkolenie Jakość, Produkcja, zarządzanie, audyt, pełnomocnictwo, techniczne, planowanie, zarządzanie, . zamkniete
© 2010 - 2024 Aplit.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.